Рецепта за маринован джинджифил.
Продукти:
2 корена джинджифил
120 мл. оризов или ябълков оцет
60 мл. вода
2 с.л. захар
сол
Приготвяне:
Обелваме джинджифила и го нарязваме на тънки, прозрачни парченца. Посоляваме го и го оставяме за час. През това време смесваме водата, оцета и захарта. Бланшираме джинджифила в гореща вода и оставяме да изстине. Слагаме го в сместа. След 2- 3 дена е готов.
Продукти:
2 корена джинджифил
120 мл. оризов или ябълков оцет
60 мл. вода
2 с.л. захар
сол
Приготвяне:
Обелваме джинджифила и го нарязваме на тънки, прозрачни парченца. Посоляваме го и го оставяме за час. През това време смесваме водата, оцета и захарта. Бланшираме джинджифила в гореща вода и оставяме да изстине. Слагаме го в сместа. След 2- 3 дена е готов.
Няма коментари:
Публикуване на коментар